Dala Ägg stödjer ...

Att Dala Ägg AB har ett genuint intresse för Dalarna och den lokala marknaden har nog inte undgått någon. Det känns självklart för oss att också stödja det lokala föreningslivet. Ägget är symbolen för livet och vi engagerar oss också gärna i andra livsviktiga projekt
Här är några av de föreningar och projekt vi med glädje stödjer:

Idrottsföreningar:

Husby AIK

Husby AIK är främst en fotbollsklubb med framgångsrika lag i både division 4 och division 6. Klubben har också en mycket aktiv barnverksamhet under sommarmånaderna.

Husby AIK

LÅngshyttans AIK Fotboll

Även i Långshyttan blomstrar fotbollen. LAIK har lag i division 5 och fin ungdomsverksamhet.

Långshyttans AIK Fotboll

Leksands IF

Är man mas i själ och hjärta, då håller man på Leksand. Så är det bara, Mikael är en trogen Leksandssupporter. Det känns naturligt att stödja verksamheten i vått och torrt.

Leksands IF

Andra viktiga projekt:

Reflexvästar till förskolebarnen i Hedemora

Genom företaget Momenta förser vi förskolebarn i Hedemora Kommun med reflexvästar. Det är viktigt att lära sig bra trafikrutiner redan som barn.

Momenta

Äggjakten i Landbo hage

Genom föreningen Långsta Fritid och Nöje bidrar vi med ägg till den årliga äggjakten i Landbo Hage

Långsta fritid

långshyttans brukshistoriska förening

Vi står för äggen till de årliga drygt 500 bakelserna på Brukets Dag i Långshyttan. Det är köksgruppen i Långshyttans Brukshistoriska förening som bakar och serverar alla dessa i och omkring Bengtsgården.

Långshyttans Brukshistoriska förening

Föreningen brukets dag

Under många år var brukshistoriska föreningen ansvarig för denna dag. Numera är det ett fint gäng eldsjälar inom Föreningen Brukets Dag som står som arrangör. Dala Ägg är stolta över att få vara med och bidra ekonomiskt till denna härliga dag i Långshyttan.

Föreningen Brukets Dag

Hembakat på Uppsalahuset vid akademiska sjuhuset

Genom vår reklambyrå Språkform i Hedemora ser vi till att bjuda familjer med svårt sjuka barn som bor på Ronald McDonalds barndfonds hus Uppsalahuset på hembakat då och då. Vi står för äggen till baket så klart!

Ronald McDonald Barnfond

Hjärtstartare på ICA Supermarket i Långshyttan

Tillsammans med ICA höjer vi säkerheten i Långshyttan genom en hjärtstartare.